Praktijkinfo

Per 1 januari 2022 zal Mw. N. Bax, huisarts 2 dagen per week werkzaam zijn in onze praktijk. Zij vervangt op dinsdag Dr. Mesker en op donderdag Dr. Reijn.

De praktijk is momenteel gesloten voor nieuwe inschrijvingen.

Triage De praktijkassistente zal u vragen stellen om uw hulpvraag duidelijk te krijgen. Dit wordt om verschillende redenen gedaan. Het belangrijkste is dat u als patiƫnt de juiste zorg op het juiste moment krijgt, maar ook door de toenemende drukte, de wachttijden zo kort mogelijk te houden. In veel gevallen kan de assistente u ook een advies geven en/of verwijzen naar www.thuisarts.nl. Thuisarts is opgezet door huisartsen, hier kunt betrouwbare informatie vinden over gezondheid en ziekte.

Wanneer u de praktijk belt (024-322 64 24), volgt een keuze menu:

Spoed (keuze 1) U krijgt direct de assistente aan de lijn. Gebruik deze alleen in levensbedreigende situaties.

Assistente (tussen 8:30 -12:00 uur en 15:00-16:30 uur)Bij haar kunt u terecht voor het maken van een afspraak, voor medische adviezen, het opvragen van een uitslag of andere vragen.

Receptenlijn (keuze 2) Hier kunt u uw herhaalrecepten inspreken. Spreek duidelijk uw naam, geboortedatum apotheek en medicatie in. Als u voor 12:00 uur bestelt, dan ligt de medicatie na 2 werkdagen bij de apotheek voor u klaar. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Telefonisch spreekuur Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 8:30 uur. Tel: 024-322 64 24.

Visites Aanvraag van 8:30 tot 11:00 uur. Om de volgorde en urgentie te bepalen zal de assistente u om een korte toelichting vragen.

Praktijkassistentes Iedere werkdag van 14:00 tot 15:00 uur is er een spreekuur van de assistente voor wratten aanstippen, oren uitspuiten, injecties, hechtingen verwijderen en wondverzorging. In verband met het Coronavirus is het geen inloopspreekuur, maar vragen wij u hiervoor een afspraak te maken.

Beeldbellen Onze praktijk biedt de mogelijkheid tot beeldbellen. Deze afspraken worden altijd in overleg met de assistente ingepland.